Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (2.85 secunde)
Vi se cere sa participati la o petrecere, dar nu aveti nici un chef, chiar daca se organizeaza la sfarsitul saptamanii.
Organizati o mare petrecere cu familia si cei mai buni prieteni. Sarbatoarea va binedispune si va simtiti minunat. La locul de munca insa dati peste cateva probleme pe care trebuie sa le rezolvati rapid desi nu prea aveti chef.
In weekend primiti o invitatie la petrecere. Nu o ratati pentru ca si acolo va veti destinde in compania unei persoane dragi.
In weekend va intalniti cu multa lume cunoscuta, poate la o petrecere. SCORPION 23.10-21.11: Romantismul se evidentiaza in aceasta perioada.
Bonus, primarul general Sorin Oprescu promite un foc de artificii de neuitat. Municipalitatea plateste pentru petrecere in jur de 200.000 de euro.
Madeira - 12 smochine Insula Madeira din Portugalia detine recordul pentru cea mai fastuoasa petrecere de Anul Nou. In 2007 s-au lansat cate 8.000 de artificii pe minut pana s-a ajuns la un cumul de 600.000.
Obiceiul e si prilej de petrecere. Oamenii au adus licori aromate din pivnite si au facut peste la gratar si mamaliga.
La fel de buna este si dulceata de nuci, ce poate fi servita la un cocktail, sau la o petrecere intima.
petrecere unde, de asemenea, toata lumea s-a simtit bine", spune un apropiat al familie Rus, scrie stiridecluj.ro. Seara, mama fetitiei i-a administrat cateva picaturi dintr-un medicament folosit impotriva colicilor.
Daca aceia care au incercat sa fure toaca nu au reusit, atunci ei vor fi cei care vor plati ospatul. In Tara Barsei, in jurul Brasovului, se face o petrecere care aduna intreaga comunitate - obiceiul Junii Brasovului.
Este locul ideal pentru mini-vacante in familie sau cu prietenii, evenimente speciale, conferinte si team-building-uri. Optiunile de petrecere a timpului liber sunt nenumarate: plaja la piscina, pescuit, birdwatching, plimbari cu barca.
Protezele de san postoperatorii dau forma postchirurgicala a sanului, sunt usoare si foarte confortabile, fiind destinate a fi purtate pe o perioada de 6 - 8 saptamani dupa interventia chirurgicala, pana cand femeia poate utiliza o proteza din silicon, dar pot fi purtate si in timpul orelor de repaus, de somn sau pentru desfasurarea activitatilor de petrecere a timpului liber sau sportive (de exemplu inotul).
Imaginile ii arata pe acestia extrem de veseli si plini de entuziasm. La finalul vizitei a fost organizata o mare petrecere, unde regretata artista Madalina Manole a fost invitata sa cante.
In "perioada americana", muza lui a fost "regina sprancenelor", Anastasia Soare, pe care a cunoscut-o la o petrecere, la Los Angeles, prin intermediul unui producator de film.
In Santorini, un loc in care vei avea tot timpul ceva de fotografiat, optiunile de petrecere a timpului liber sunt nelimitate.
Aveti destule motive de sarbatoare si va dezlantuiti intr-o petrecere simpla dar cu mult bun gust. In weekend va hotarati sa faceti o scurta excursie alaturi de jumatatea dumneavoastra.
Am fost la o petrecere cu niste prieteni greci, tineri de varsta, insa iti pot spune cam cum se petrece in general.M-am plictisit este adevarat, pentru ca am ascultat numai muzica house romaneasca, eu asteptandu-ma la minunatele melodii grecesti de dans.Poti face rezervare intr-un club sau restaurant, la preturi de 50 euro/persoana pentru noaptea dintre ani.
Astfel, ca in fiecare an, centrul comercial va fi deschis zilnic, oferind clientilor sai posibilitatea de a avea acces la toate serviciile pe care le ofera, de la variantele de petrecere a timpului liber, pana la cumparaturi si alte activitati recreative.
Si in dimineata de dupa petrecere este bine sa mancam, pentru a oferi organismului nutrientii de care are nevoie, chiar daca in acele momente nu am vrea nici macar sa vedem mancare.
Cu muzica de hore si petrecere romanesti (beneficiau si de un DJ care le punea muzica). Atat de bine era si la etaj, incat unii dintre ei au parasit restaurantul la orele 12.30.
google-analytics.com